top of page
Race Car Inspection

Spoedservice

Tarief 2021

Met spoed een fotograaf nodig? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. U zult versteld staan van onze flexibiliteit. Afhankelijk van de huidige werkzaamheden springen wij bij, desnoods inclusief mobiele studio. Beelden direct nodig? Wij zorgen eventueel voor de beeldbewerking op lokatie.

Vanaf:

€ 50

Serre met rieten meubels

Vastgoed

Tarief 2021

U wenst uw woning of bedrijfspand te verkopen en zoekt naar een heldere presentatie?  Voor drukwerk en online toepassingen? Wij weten met de juiste apparatuur de mooiste perspectieven vast te leggen.

Beelden met een wouw factor!

Vanaf:

€ 75

Bedrijfseigenaar

Zakelijk

Tarief 2021

Of het nu om een reportage van een evenement, opening, jubilea of presentatie gaat of u kiest voor een frisse portret fotografie, Popupfotograaf is uw zakelijke partner met een professionele instelling. Popupfotograaf is correct gekleed en past zich aan de omgeving aan. Leg uw wensen voor en wij informeren u over onze mogelijkheden. 

Vanaf:

€ 35

DSC06637Lowres_16.jpg

Producten

Tarief 2021

U wilt beelden van uw producten vast laten leggen? Wij zorgen voor een mobiele studio op lokatie waarbij ieder product in de meest ideale positie wordt vastgelegd. De beelden worden geoptimaliseerd en zijn bruikbaar voor drukwerk en/of uw website.

Geen ruimte beschikbaar, geen probleem. U kunt uw producten ook opsturen.

Ook 360 graden fotografie van kleine producten.

Alleen kleinschalige projecten!

Vanaf:

€ 15

DSC00603Lowres_6.jpg

Particulier

Tarief 2021

Ook de particulier kan bij ons terecht. Met onze open en enthousiaste houding weten wij u alleen of als gezin/groep op een vernieuwende vrije wijze vast te leggen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en laat u verrassen door onze scherpe tarieven!

Vanaf:

€ 99

Luchtfoto van containers

Drone

Tarief 2021

Professionele drone video’s, foto’s en drone inspecties. Voor het vastleggen van bijzondere beelden tot het uitwerken van een complete video in de juiste sfeer. Onze opnamen kunt u zowel prive als zakelijk toepassen. Geen zorgen over bijkomende kosten bij commerciële doeleinden. Door onze registratie heeft u rechtelijke toepasbaarheid.

Ook particulieren maken gebruik van de inspectie service. Denk hierbij aan o.a. dakinspectie, zonnepanelen, stormschade, etc...

Vanaf:

€ 50

bottom of page