top of page

TROTS OP ONZE REFERENTIES

Wij vinden het geweldig om met mensen samen te werken, naar ze te luisteren en als team te werken aan de beste uitkomst. Professioneel in ongedwongen en goede sfeer. Een reportage of een drone inspectie  vlucht moet leuk zijn en iedereen moet terugkijken op een geslaagde dag. Hebben wij samengewerkt en bent u bereid een bijdrage te leveren om ons onafhankelijk te beoordelen? 

Vraag onze klanten waarom!

ONZEREFERENTIES

Mousavi Skincare, Willem Frees

Wij hebben Popupfotograaf de opdracht gegeven om ons nieuwe product te laten fotograferen (blushsticks). Ik heb de afgelopen jaren met minimaal 7 fotografen gewerkt, maar Rogier van Popupfotograaf  steekt er met kop en schouders boven uit. Waarom?; 1) Zeer helder in de communicatie, legt precies uit hoe hij te werk gaat en wanneer je alles kan verwachten 2) Komt afspraken perfect na (was 10 minuten te vroeg en had alles eerder aangeleverd dan aangegeven) 3) Is enorm prettig in de omgang 4) Concurrerend met prijs 5) Komt met creatieve ideeën 6) Heeft PASSIE voor het vak en daardoor wordt alles nog mooier. Wij gaan zeker vaker werken met Rogier, sterker nog, we hebben besloten om vanaf nu alleen maar Rogier te contacten bij alle opdrachten!

Alice Elsevijf

Heel professioneel en super aardig. Mooie fotoreportage en snelle levering. Zaterdag gefeest en woensdag de foto's. Echt top!

Kees en Evelien Jonkers

Popupfotograaf heeft onze woning in heldere plaatjes vastgelegd. Met recht een wouw factor. Onze werkkamer had weinig toegang tot buitenlicht. De meegebrachte flitsers brachten uitkomst om alles goed en fris in beeld te brengen. Popupfotograaf neemt alle tijd voor een vaste prijs. Ik kan zeggen, we hebben alle aandacht gekregen met een top resultaat!

De foto's hebben we gebruikt bij de verkoop van onze woning die niet lang te koop heeft gestaan. Gaan we verhuizen, dan benader ik ze zeker weer!

bottom of page