top of page
Professionele fotostudio

kleinbudget

Onze missie is voor iedereen een leuke, betaalbare fotograaf

Popupfotograaf.nl doet het graag anders dan de massa. Gewoon omdat het kan. En omdat het leuk is om te doen. Het is ons doel om eerlijke, heldere diensten aan te bieden die voor iedereen toegankelijk en betaalbaar zijn.

Voor ieder budget

De popupfotograaf is gediplomeerd en acteert met plezier, enthousiasme en passie voor de fotografie, heeft de ervaring en heeft geïnvesteerd is de juiste gereedschappen om tot de gewenste resultaten te kunnen komen. Doet dit naast zijn vaste werkzaamheden, waardoor er geen directe financiële belangen zijn onder popupfotograaf en geen hoge kosten heeft van bijvoorbeeld een duur huurpand. De verdiensten onder popupfotograaf zijn een aanvulling om de techniek en de kennis op niveau te houden. Daarnaast zal elke fotoshoot een eigen vraag of wens hebben, waardoor de creativiteit en kunde bij popupfotograaf een blijvende uitdaging is. U helpt dus direct mee in de verdere ontwikkeling van popupfotograaf.nl.

Mede hierdoor zijn de kosten van een popupfotograaf bijzonder scherp en dus bereikbaar voor ieder budget.

Heldere afspraken

De popupfotograaf werkt met vaste afspraken. Zo weet u waar u aan toe bent. Is er tijdens de shoot meer tijd nodig, dan vooraf was voorzien? Popupfotograaf is bijzonder flexibel en kijkt niet op een half uurtje meer. Zo blijft alles binnen budget en bent u verzekert van een succesvolle shoot.

 

Beeldmateriaal

De mooiste beelden krijgen een basis bewerking en worden digitaal beschikbaar gesteld in JPEG formaat. Extra nabewerking van geselecteerde beelden is mogelijk, net zoals het uitwerken van een foto album of drukwerk.

Drone beelden worden altijd in overeenstemming uitgewerkt, gemonteerd of ruw aangeleverd.

Goedkoop is geen duurkoop

Nee, bij popupfotograaf is goedkoop geen duurkoop. U werkt met professionals, bieden zelfs wat extra's, gewoon omdat het kan!

Popupfotograaf is niet bang om tegen de stroming in te zwemmen en voegt graag iets bijzonders toe. 

 

Popupfotograaf zorgt voor een blijvende herinnering en een verhaal. De professionele, open, flexibele en transparante houding zorgt voor de leukste fotograaf in de randstad.

Klik op onderstaande knop en doorloop een van de aangeboden diensten voor onze actuele tarieven.

bottom of page