top of page
Lege kamer

Woning Vastgoed

KWALITEIT

Woningfotografie is een vak apart. Als U heldere, ruimtelijke beelden aan de presentatie van uw woning op (ver)koopsites toevoegt, kijken potentiële kopers langer naar uw advertentie en prikkelen ze de interesse. De kans op een bezichtiging stijgt, dus de kans op een verkoop wordt vergroot.

Wat betreft de (interieur)architectuur dat met de ruimte of het gebouw is bedoeld is de visie van de maker of inrichter. Deze visie, hoe mensen de ruimte gebruiken en de wijze waarop het gebouw tot leven is gekomen proberen wij vast te leggen met lichte, strakke en heldere foto's.

Onze producten zijn dan ook van bijzondere kwaliteit, Wij werken met hoogwaardige apparatuur en hebben geschoolde kennis. Het eindproduct heeft een wouw effect met onderscheidend vermogen.

GROOTHOEK

Alle beelden worden bij daglicht gemaakt. Tijdens het fotograferen hebben wij ook een diversiteit aan flitsers bij ons zodat de woning of de ruimte egaal verlicht zal zijn. Door gebruik te maken van een groothoeklens heeft u een ruimtelijk beeld. Wij zorgen ervoor dat er geen vervormingen in het beeld zichtbaar zijn en eventuele oneffenheden uit het beeld worden gehaald.

 

WERKWIJZE

In overleg plannen wij een datum in het weekend. Zo hoeft u geen vrij van uw werk te nemen. Direct nadat het object vastgelegd is ontvangt u een factuur van ons. Zodra het factuurbedrag is bijgeschreven starten wij direct aan de digitale nabewerking van de beste foto's.

Als de geselecteerde foto’s bewerkt zijn en het factuurbedrag is overgemaakt, worden binnen 5 werkdagen de bestanden in 2 formaten via een digitale afgeschermde omgeving aangeleverd. Vanuit deze omgeving zijn de beelden online in te zien en te direct downloaden. 

Optioneel bieden wij u de beelden als backup op een speciale USB stick aan.

De grote, hoge resolutie bestanden kunt u gebruiken voor druk en printwerk. De meegeleverde kleinere bestanden zijn direct klaar voor socialmedia en de woningaanbiedende websites. Indien gewenst kunnen wij ze ook in het formaat van uw wens aanbieden.

bottom of page