top of page
Wachtruimte

Zakelijk

KENMERK

In een reportage is het doel duidelijk: zo goed mogelijk in beeld brengen hoe jouw bedrijf te werk gaat en welke mensen daarin een rol spelen. De emotie vangen en vastleggen als een verhaal. Het liefst op een spontane manier en natuurlijk zo echt mogelijk.

Wij maken echte portretten, waaraan u mensen kunt herkennen zoals ze zijn. Vrolijk, open en spontane foto's. Of men daarop wilt lachen of niet, mag zelf bepaald worden. Zolang het karakter er maar vanaf straalt!

Of het nu in een zakelijke of feestelijke ambiance is, popupfotograaf weet de juiste uitstraling vast te leggen.

SUBTIELE AANWEZIGHEID

Popupfotograaf heeft zich gespecialiseerd in het subtiel aanwezig zijn tijdens zakelijke presentaties, waardoor de aandacht van de aanwezigen niet is afgeleid van de spreker. Dit doen wij door het weglaten van flitsers en het innemen van vaste posities.

WERKWIJZE

Direct nadat de reportage is geschoten ontvangt u een factuur van ons. Zodra het factuurbedrag is bijgeschreven starten wij aan de digitale nabewerking van de beste foto's. Als de geselecteerde foto’s bewerkt zijn en het factuurbedrag is overgemaakt, worden binnen 5 werkdagen de bestanden in 2 formaten via een digitale afgeschermde omgeving aangeleverd. Vanuit deze omgeving zijn de beelden online in te zien en te direct downloaden. 

Optioneel bieden wij u de beelden als backup op een speciale USB stick aan.

De grote, hoge resolutie bestanden kunt u gebruiken voor druk en printwerk. De meegeleverde kleinere bestanden zijn direct klaar voor socialmedia en uw website. Indien gewenst kunnen wij ze ook in het formaat van uw wens aanbieden.

De missie van Popupfotograaf is o.a. het helder en transparant zijn in de kosten. Vraag dus altijd een specifieke offerte aan dat aansluit aan uw wensen en eisen, zo zijn er nooit verassingen achteraf.

bottom of page