top of page
Springende Danser

GRATIS

FOTOGRAAF

GRATIS FOTOGRAAF ONMOGELIJK?

 

Popupfotograaf levert graag een bijdrage aan de samenleving in de vorm van een bijzondere dienstverlening. Hierdoor geven wij iets terug en nemen wij onze gedeelde verantwoordelijkheid.

Kosten:

Geheel kosteloos, zonder kleine lettertjes. Open, eerlijk en transparant. Dat is Popupfotograaf.nl​

Voor wie:

Hierbij richten wij ons op particulieren en non-profit organisaties die een beperkt budget hebben voor een fotograaf. Denk hierbij aan o.a. stichtingen, verenigingen en in de goede doelen. Vooral voor zij, die het het hardst nodig hebben.

Discipline:

Voor deze dienst hebben wij geen vaste vorm van fotografie. Dit laten wij over aan onze aanvrager. Wij laten ons graag verrassen met uw wensen en denken graag mee.

Voorwaarden:

Wij behandelen elk verzoek, maar niet iedere aanvraag wordt aangenomen. Het is daarom belangrijk om een duidelijke en zo compleet mogelijke motivatie aan te dragen.

Vul onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. U krijgt altijd een reactie retour. Wordt uw verzoek aangenomen, dan nemen wij persoonlijk contact met u op.

Studio:

Popupfotograaf heeft geen vaste studioruimte, maar komt naar u toe en maakt indien nodig, gebruik van een kleine mobiele studio.

Regio:

Wij zijn hoofdzakelijk actief in de randstad en gevestigd in Den Haag. Het kan zijn dat er een kleine vergoeding gevraagd wordt als er een enige afstand gereden moet worden, maar geschied altijd in overleg. 

Wat krijgt de opdrachtgever:

  • Beeldmateriaal wordt digitaal en/of op unieke geheugenstick aangeleverd, waarbij popupfotograaf de rechten behoud. De opdrachtgever is vrij in het gebruik en de toepassing van het aangedragen beeldmateriaal.

  • Over het algemeen worden er diverse basisbewerkingen uitgevoerd over het beeldmateriaal. De mooiste beelden worden geselecteerd.

  • Beeldmateriaal wordt in JPG formaat aangeleverd. 

  • Afhankelijk van de opdracht is de fotograaf ca. 2 uur beschikbaar. 

 

Levertijd van het beeldmateriaal:

In overleg.

Gegarandeerde inzet, want onze missie is voor iedereen een leuke, professionele fotograaf.
bottom of page