top of page

OVERONS

Concept:

Popup komt vanuit de term pop-up store. Dit is een winkel die slechts voor korte tijd bestaat. Veelal om een product te promoten. Geen lange huurcontracten of dure verbouwingen, maar gebruik maken van flexibele middelen. Kortstondig het maximale uit je producten halen in een tijdelijk beschikbare ruimte.

 

Onze variatie op de pop-up winkel is de popupfotograaf. Als freelancer blijf je nooit lang op een lokatie en moet je gebruik maken van de mogelijkheden in je omgeving. De kracht achter de popupfotograaf zit hem in het vangen van het moment door het creëren van een verhaal op beeld. Op de grond of in de lucht.

Mobiele studio:

Afhankelijk van de klantwens kunnen wij ook gebruik maken van een mobiele studio. deze wordt op lokatie opgebouwd, waardoor de inzet van de popupfotograaf bijna oneindig is.

Voor wie:

De popupfotograaf is er voor iedereen (zakelijk en particulier) en extra interessant voor de kleinere budgetten.

Ook ouderen vinden hun weg naar popupfotograaf. Door het gebruik van de mobiele studio hoeft men niet van huis weg.

Achtergrond:

Popupfotograaf is een professionele geregistreerde fotograaf, maar is opgezet om naast het hoofdinkomen zijn diensten in de fotografie te presenteren. Veelal in de avonduren en het weekend. Hierdoor zijn er geen financiële belangen onder popupfotograaf, waardoor de maatschappelijke bijdrage een van de belangrijkste peilers is en de tarieven bijzonder scherp worden ingezet. Daarom zijn wij anders dan anderen en durven wij tegen de stroming in te zwemmen. Vraag onze klanten waarom!

Popupfotograaf, de leukste fotograaf van de randstad!

Onderdeel van:

Popupfotograaf is de handelsnaam en onderdeel van:

logo_small.png
bottom of page