top of page
  • Foto van schrijverPopupfotograaf.nl

Tijdelijke sluiting COVID-19

Bijgewerkt op: 27 dec. 2020

21 maart 2020

Het Corona-virus drukt nu aardig zijn stempel op het dagelijkse leven. Nieuwe en strengere richtlijnen volgen elkaar snel op en grenzen rond de Schengenlanden worden al gesloten voor toeristen en bezoek aan het buitenland wordt ontraden. Zoals het RIVM ook aangeeft is verdere verspreiding van een dergelijk hardnekkig virus alleen maar te voorkomen door dergelijk hardnekkige maatregelen. Daarom willen wij ook serieus omgaan met deze materie. Om te voorkomen besmetting door te geven, maar ook te voorkomen besmet te raken.

Popupfotograaf kan alleen maar de leukste fotograaf van de randstad zijn door dicht op de onderwerpen te staan en interactie te hebben met zijn omgeving. Deze ontwikkelingen dragen niet bij aan een veilige situatie waardoor wij dan ook de moeilijke beslissing hebben gemaakt om voorlopig de deuren te sluiten.

Als kleine onderneming een rigoureuze beslissing, maar wel een die zeer overwogen genomen is. Dit ter bescherming van U en onszelf.

Wij willen iedereen heel veel gezondheid toewensen in deze onwerkelijke tijd en zullen in betere tijden elkaar zeker weer treffen.

Let op elkaar!

Team Popupfotograaf


https://www.popupfotograaf.nl/covid19

18 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page